Wil je een afspraak maken of heb je een vraag, stuur een e-mail of bel: 06 28 137 135. (Ik zal zorgvuldig omgaan met jouw gegevens, zoals ook vermeld in het privacybeleid.)

NOTE: Ik doe mijn best zoveel mogelijk mensen van dienst te zijn maar houd bij het maken van een eerste afspraak rekening met een wachttijd van ongeveer 2 maanden.

Openingstijden
Alleen op afspraak

Locatie De Meern:
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 8.00-18.00u

Locatie Utrecht Leidsche Rijn:
Woensdag: 8.00u-12:30u

Toegankelijkheid en bereikbaarheid
Locatie De Meern is toegankelijk voor minder validen.
Locatie Utrecht Leidsche Rijn: De praktijk is in het Maximaal Gezond Centrum op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig in het gebouw.

Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Social Media

https://www.facebook.com/chinesegeneeswijzen/

https://www.instagram.com/orientalwellness/

https://taichi.orientalwellness.nl/

Oriental Wellness is ook te vinden op

https://www.acupuncturist-info.nl/bdr3189675-Oriental-Wellness.html/

KvK 30222921

Klachtenprocedure

Ik doe mijn uiterste best om je zo goed mogelijk te ondersteunen. In het geval je toch niet tevreden bent over de behandeling, zou ik je willen vragen om dit eerst samen met mij te bespreken.

Mochten we er samen niet uit kunnen komen en ben je van mening dat ik in gebreke ben gebleven, kun je een klacht indienen. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)waar ik lid van ben, heeft hiervoor een klachtenfunctionaris, welke bereikbaar is via het secretariaat van de NVA. Deze zal proberen te bemiddelen of eventueel je helpen bij het indienen van een klacht bij de geschilleninstantie Stichting Zorggeschil.