Cursus Babymassage

De Shantala massage is een totale lichaamsmassage voor baby’s. Het is een ritmische, ontspannende massage, die van oorsprong afkomstig is uit India. Door met aandacht en liefde je baby te masseren, communiceer je zonder woorden met je baby en wordt het contact tussen jou en je kind vergroot. De massage heeft een positief effect op de doorbloeding, spijsvertering, slaap, ademhaling en het immuunsysteem van je baby.

De cursus babymassage wordt aan groepen of individueel (aan een of beide ouders) gegeven. De cursus geeft je als ouder(s) alle tools om aan het einde van de cursus een volledige massage te geven aan je baby. Ook leer je een aantal baby yoga-oefeningen die je thuis met je baby kan doen. De massagecursus is geschikt voor baby’s tussen de 6 weken en 10 maanden oud.

De cursus wordt door een gediplomeerd massagetherapeut gegeven. Dit heeft als groot voordeel dat er bij gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld obstipatie, massagetechnieken uit de kinder Tui Na en reflexologie geïntegreerd kunnen worden in de cursus.

 

Individueel of samengestelde groep

De cursus wordt individueel gegeven of aan een samengestelde groep (bijvoorbeeld een groep vriendinnen of buurvrouwen).

De cursus bestaat uit 3 lessen van ongeveer een uur. De lesdata en locatie worden in overleg afgestemd. De massagedocent kan bij u aan huis de cursus geven, wanneer u in Vleuterweide of De Meern woont.

De vanaf prijs voor de cursus is € 150,- (1 of 2 ouders/verzorgers). Vraag naar de mogelijkheden en de prijs voor meer ouders/verzorgers via: info@orientalwellness.nl

 

Comments are closed.

Oriental Wellness ~ St. Pietersberg 70, 3453 PL De Meern ~ Tel: 06 - 28137135 ~ E-mail: info@orientalwellness.nl ~ geregistreerd bij NVTCG Zhong